Categorii

Informaţii

Politica de confidentialitate

1. Nota de informare asupra drepturilor dvs. privind protectia datelor personale
2. Definitii
3. Colectarea de date cu caracter personal
4. Utilizarea datelor colectate
5. Ce informatii sunt colectate de catre Janetnails
6. Cookie-uri
7. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
8. Securitatea datelor colectate
9. Măsuri luate pentru asigurarea securităţii prelucrării
10. Drepturile cu privire la datele colectate si prelucrate
11. Încheierea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal
12. Legaturi externe
13. Minori
14. Impunerea acestei Politici de Confidentialitate
15. Legislatie
16. Consimtamant expres si neechivoc
17. CONSIMTAMANT
18. Contact

Politica de confidentialitate

S.C. Janet Salon S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza Janetnails, in calitate de autor | proprietar | administrator | utilizator al website-ului www.janetnails.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.
Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Janetnails isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.janetnails.ro, precum si prezenta "Politica de confidentialitate" si "Termenii si conditiile" din care aceasta face parte integranta, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

1. Nota de informare asupra drepturilor dvs. privind protectia datelor personale

*pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

S.C. Janet Salon S.R.L. in calitate de autor, proprietar si administrator al magazinului on-line www.janetnails.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line, fiind inregistrata sub nr. 36196 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. Janet Salon S.R.L. cu sediul in Timisoara, Spl. Tudor Vladimirescu, Nr.36, reprezentata prin Mihoc Orlando, in calitate de Administrator, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi voluntar despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:
1. Inregistrarii dumneavoastra ca client pe site-ul nostru www.janetnails.ro;
2. Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra;
3. Pentru a livra informatii activitatea noastra, cum ar fi: newslettere, evenimentele organizate de noi sau detalii despre produsele pe care le-ati cerut sau cumparat;
4. Pentru transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing direct;
5. Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului nostru www.janetnails.ro, cum ar fi de exemplu contul dvs. de client;
6. Pentru asigurarea serviciilor de transport aferente expedierii comenzilor efectuate de dumneavoastra;
7. Pentru facturarea serviciilor si / sau produselor comandate de dumneavoastra;
8. Pentru efectuarea platii on-line;
9. Pentru asigurarea securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Obligativitatea furnizarii datelor:
Pentru efectuarea comenzilor pe site sau daca adresati intrebari privind utilizarea produselor sunteti  obligat(ă) să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare procesarii comenzilor si / sau soliciarilor dvs. Refuzul dvs. de a furniza datele solicitate determină imposibilitatea procesarii si livrarii comenzilor dvs., acordarea raspunsurilor la intrebarile dvs. sau concretizării serviciului solicitat.

Furnizarea datelor dvs. catre terti:
Informaţiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către S.C. Janet Salon S.R.L. dar, dupa caz, pot fi comunicate si următorilor destinatari : autoritatilor competente ale statului roman in urma solicitarii acestora, companiei de curierat agreate in vederea livrarii comenzilor dvs., distribuitorilor autorizati Janet Salon S.R.L. din zona dvs. de resedinta in vederea procesarii si livrarii comenziilor dvs. sau inscrierii dvs. la cursuri, etc.

Optiunea de receptionare informatii despre produsele Janet Salon S.R.L.:
Daca doriţi să primiţi / sau sa nu primiti informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Janet Salon S.R.L., va rugam sa accesati contul dvs. de client de pe site-ul nostru www.janetnails.ro, sectiunea “Informatiile dvs. personale” si sa bifati sau dupa caz sa debifati casuta de “Abonati-vă la newsletterul nostru !“. Doar persoanele care au un cont de client pe site-ul nostru si care au bifat casuta de abonare la receptionarea newsletter-ului nostru pot primi informatii despre produsele noastre.

Drepturile dvs.:
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de urmatoarele drepturi:
a. dreptul de acces;
b. dreptul de intervenţie asupra datelor;
c. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
d. dreptul de a vă adresa justiţiei;
e. dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*;

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată trimisa prin email la adresa: office@janet.ro sau prin posta la sediul S.C. Janet Salon S.R.L din Timisoara, Spl. Tudor Vladimirescu, Nr. 36, Romania.

Corectitudinea datelor dvs.:
Dacă constatati ca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne semnalati cât mai curând posibil acest fapt, prin caile de contact obisnuite si sa ne comunicati datele corecte.
________________________

Observaţii:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
 
S.C. Janet Salon S.R.L.

2. Definitii:

a) date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
b) prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
c) stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
d) sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
e) operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
f) tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
g) destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
h) date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
i) date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
j) date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

3. Colectarea de date cu caracter personal:

Janetnails poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.janetnails.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

4. Utilizarea datelor colectate

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
1) Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra;
2) Pentru a livra informatii cum ar fi: newslettere, evenimentele organizate de noi sau detalii despre produsele pe care le-ati cerut sau cumparat;
3) Pentru transmiteri de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
4) Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului, cum ar fi contul dvs. de client;
5) Asigurarea serviciilor de transport aferente expedierii comenzilor dumneavoastra;
6) Facturarii serviciilor si / sau produselor comandate de dumneavoastra;
7) Efectuarii platii on-line;
8) Asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
9) Inregistrarii dumneavoastra ca client;

Janetnails colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul website-ului www.janetnails.ro, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii / dispute, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

5. Ce informatii sunt colectate de catre Janetnails:

Informatii din raportul de trafic al serverului:
Janetnails inregistreaza date statistice despre ce pagini accesati in interiorul website-ului www.janetnails.ro, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat, ora vizitei, locul de unde ati intrat sau durata vizitei.
Informatii despre preferintele dvs. prin intermediul cookie-urilor:
cand vizitati este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea peferintelor dumneavostra.
www.janetnails.ro. Date necesare facturarii si expedierii comenzilor,  furnizate direct de dumneavoastra in momentul crearii contului de client, vizitator sau abonarii la newsletterul nostru:
Aceste date sunt: adresa de email, nume, prenume, adresa, nr. de telefon, etc.

6. Cookie-uri:

Janetnails poate folosi in cadrul www.janetnails.ro cookies.
Acestea sunt folosite in urmatoarele scopuri:
a. Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun;
b. Pentru a imbunatati securitatea accesului.

Un cookie este un fisier pe care serverele noastre il trimit computerului dumneavoastra si pe care computerul dumneavoastra il trimite inapoi de fiecare data cand accesati o pagina pe website-ul nostru.
Majoritatea browserelor de internet (de ex.: Chrome, Internet Explorer, Firefox, etc.) accepta automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteti solicita browserului utilizat, prin editarea optiunilor acestuia, sa opreasca acceptarea de cookie-uri si sa va avertizeze inainte de a accepta un cookie din website-urile pe care le vizitati. Daca decideti sa nu ne acceptati cookie-urile, veti putea totusi sa accesati sectiuni ale website-ului nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu veti putea vizualiza anumite informatii si caracteristici de pe website-ul nostru, concepute pentru a imbunătăţi experienţa dumneavoastră.

In diferite sectiuni din website se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” iar Janetnails le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Janetnails nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

7. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime:

Janetnails poate folosi datele statistice sau datele anonime, rezultate in urma prelucrarii, in calitatea sa de operator, in urmatoarele scopuri:
A. realizarii de analize/rapoarte;
B. realizarii de informari;
C. publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre Janetnails.

8. Securitatea datelor colectate:

Janetnails utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Serverele pe care website-ul www.janetnails.ro este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile si justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre Janetnails, este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

9. Măsuri luate pentru asigurarea securităţii prelucrării:

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

10. Drepturile cu privire la datele colectate si prelucrate:

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si in baza consitiilor specificate in legea 677/2001, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:
a) dreptul de a va accesa datele cu caracter personal;
b) dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a datelor cu caracter personal;
c) dreptul de opozitie;
d) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale);
e) dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, precum si dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Toate aceste drepturi poti fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, adresate Janetnails.

11. Încheierea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal:

Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesară realizării scopurilor în vederea cărora au fost colectate şi ulterior prelucrate. Pentru activitatea de comert on-line durata prelucrarii datelor este perioada necesara preluarii si livrarii comenzilor on-line si pentru clientii fideli pot fi pastrate o perioada limitata de la ultima comanda, iar pentru activitatea de reclama, marketing si publicitate, pana la exercitarea dreptului de opozitie.

12. Legaturi externe:

Website-ul www.janetnails.ro poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Janetnails, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Totusi daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de Janetnails.

13. Minori:

Janenails nu vinde produse si / sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Janetnails poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse / servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati website-ul www.janetnails.ro o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

14. Impunerea acestei Politici de Confidentialitate:

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Janetnails si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati fara retineri, va asiguram de intrega noastra disponibilitate !

15. Legislatie:

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Janetnails. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. Janet Salon S.R.L.

16. Consimtamant expres si neechivoc:

Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, care urmeaza sa fie colectate, stocate, prelucrate si utilizate, si ca sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii societatii.


17. CONSIMTAMANT:

Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca:
    (i) am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus, si:
    (ii) consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul formular.


18. Contact:

S.C. Janet Salon S.R.L.
Spl. Tudor Vladimirescu, Nr. 36
Timisoara - 300185, Jud. Timis, Romania
Tel: +40 256 454 504
Fax: +40 256 454 505
Email: office@janet.ro
J35 / 1167 / 2004; C.I.F.: RO16365607