Geluri UV

Cele mai multe femei doresc sa aiba unghii superbe, luni cu un aspect WOW care sa atraga atentia celor din jur, iar colectia de geluri UV este solutia ideala. Pentru aplicarea gelurilor UV se aplica monomeri si polimeri, apoi se trece la procesul de intarire a unghiei iar la final se aplica modelul dorit. Pe site-ul Janet Nails iti oferim o gama...

Cele mai multe femei doresc sa aiba unghii superbe, luni cu un aspect WOW care sa atraga atentia celor din jur, iar colectia de geluri UV este solutia ideala. Pentru aplicarea gelurilor UV se aplica monomeri si polimeri, apoi se trece la procesul de intarire a unghiei iar la final se aplica modelul dorit. Pe site-ul Janet Nails iti oferim o gama de geluri UV de calitate ridicata la preturi accesibile. Pentru o manichiura deosebita gelurile de unghii sunt un must have. Gelurile cu UV de la Janet Nails sunt foarte rezistente la lumina solara si asigura un look modern.

Mai multe

Geluri UV Conține 442 produse.

Subcategorii

 • Geluri de Aderenta

  Geluri de Aderenta pentru Unghii False - Janet Nails iti pune la dispozitia ta geluri pentru aderenta care faciliteaza crearea unei baze solide pentru aplicarea unghiilor false. Aceste geluri se aplica in straturi subtiri. Comanda acum de pe site gelul pentru unghii false potrivit.

 • Geluri de Modelare

  Geluri de Modelare pentru unghii false de la Janet Nails. Pentru ca stim ca orice femei vrea sa aiba unghii frumoase si rezistente, echipa noastra va pune la dispozitie o gama de geluri pentru modelare in diverse variatii cu vascozitate mica spre mare si texturi variate. Geluri de modelare produse la standarde europene si la preturi accesibile.

 • Geluri de Sigilare

  Geluri de Sigilare pentru Unghii False - Janet Nails iti ofera produse profesionale pentru manichiura si pedichiura ta in diverse culori si vascozitate variata. Incearca gelurile de sigilare profesionale de la Janet Nails in varianta lucioasa, mata, in recipiente varita pentru a obtine unghii frumoase si rezistente in timp.

 • Geluri de o Faza

  Geluri de o Faza - sunt geluri profesionale pentru unghii false cu o aderenta excelenta si vascozitate medie care pot fi utilizate pentru aderenta, modelare si sigilare. Sunt geluri tari si flexibile care se intaresc cu ajutorul lampii UV in maxim 3 minute.

 • Geluri French

  Manichiura in stil clasic francez este indragita de femei pentru ca are un aspect impecabil pe unghie si pentru ca este ideala pentru a fi purtata la evenimente diverse si in timpul zilei. Astfel pe magazinul nostru online - Janet Nails vei gasi geluri UV french in diverse culori pentru ca tu sa faci alegerea potrivita.

 • Geluri & Solutii

  Geluri & Solutii - Alege din gama de geluri de finisare care nu lasa reziduri lipicoase. Produsele din aceasta categorie sunt ideale pentru finishul manichiurii si pedichiurii. Ele ajuta la finisarea unghiilor si la un look modern.

 • Geluri Extension & Cover

  Geluri Extension & Cover - un gel cu vascozitate media spre ridicata fiind foarte tare. Are o textura cremoasa si potrivit pentru constructia pe forme a unghiilor false.

  Are textura neteda si cremoasa astfel rezultatul este o manichiura subtila.

 • Gellago - ONE STEP

  Gellago - ONE STEP - Geluri UV Profesionale - Janet Nails SRL iti vine in ajutor cu gama de geluri cu UV profesionale in diverse culori si modele la cele mai bune standarde si preturi excelente.

 • Gellago - Oja UV...

  Oja UV Semipermanenta - alege dintr-o gama variata de oje cu ultra violete semipermanente care sa iti ofere o manichiura wow de care sa te bucuri zi de zi.

 • Geluri Colorate

  Alege geluri UV pentru unghii frumoase care sa atraga atentia prin aspectul nivelat si culoarea puternica. In aplicarea gelurilor UV se respecta instructiunile manichiuristei apoi se trece la procesul de intarire a unghiei si alegerea modelului dorit. Pe site-ul Janet Nails gasesti o gama de geluri UV de calitate ridicata la preturi excelente si in diverse modele. 

 • Gellago - Cat Eye

  Gellago - Cat Eye - aceste geluri pentru unghii false sunt ideala pentru unghii naturale si false pentru ca se aplica usor ca un lac de unghii si sunt foarte rezistente. Comanda din magazinul online Janet Nails gelul pentru unghii false potrivit si bucura-te de o manichiura/pedichiura de nota 10.

 • Gellago - Macaron

  Oja Semipermanentă, având culorile inspirate de celebra prăjitură franțuzească - Macaron

pe pagină
Arata 1 - 12 din 442 produse
Arata 1 - 12 din 442 produse