Pedichiura

Descopera gama de produse profesionale pentru pedichiura reusita si frumoasa.In aceasta sectiune a site-ului poti sa descoperi intreaga gama de produse pentru o pedichiura reusita de care sa te poti bucura zi de zi.

Pedichiura Conține 29 produse.

Subcategorii

 • Pile

  Pile unghii false pentru pedichiura reusita. Descopera pe site intreaga gama de pile profesionale pentru unghii perfecte. In magazinul nostru Janet Salon gasesti o gama completa de produse profesionale pentru manichiura si pedichiura.

  In aceasta categorie poti gasii pile pentru unghii de calitate superioara la cele mai accesibile preturi. Sfatul echipei noastre este sa tii cont de granulatia pilei de unghii pentru a obtine rezultatele dorite.

 • Slapi

  Slapi pentru pedichiura - de unica folosinta, confortabili si usori. Disponibili in diverse modele si marimi. Comanda acum de pe site produsul favorit.

 • Separatoare

  Separatoare de unghii pentru o pedichiura reusita si frumoasa. Descopera pe site intreaga gama de produse din gama de separatoare de unghii.

 • Accesorii Pedichiura

  Accesorii Pedichiura Profesionale pentru pedichiura reusita de care sa te bucuri in fiecare zi. Descopera gama completa de produse din categoria accesorii pedichiura.

pe pagină
Arata 1 - 12 din 29 produse
Arata 1 - 12 din 29 produse