Acryl

Acryl - comanda pudre acrylice de calitate ridicata la preturi excelente si standarde ridicate care sa iti ofere un look modern. Alege dintr-o gama variata de pudre acrilice sau lichide create special pentru manichiura cu acryl. Aceste produse te ajuta sa obtii manichiuri exceptionale care sa atraga atentia celor din jur.

Acryl Conține 42 produse.

Subcategorii

 • Acrylic Liquid

  Lichid acrylic ideal de utilizat in combinatie cu pudra acylica pentru constructia unghiilor false acrilice. Se poate utiliza atat de catre incepatori cat si de catre manichiuriste cu experienta.

 • Pudra Acrylica...

  Pudra Acrylica Constructie pentru Unghii False de la Janet Nails iti permite sa ai unghii false frumoase si deosebite care sa atraga atentia celor din jur. Comanda acum de pe site pudra acrylica potrivita pentru tine.

 • Pudra Acrylica Colorata

  Pudra Acrylica Colorata - Janet Nails te invita sa descoperi gama de pudre acrilice de calitate ridicata si la preturi excelente pentru o manichiura sau pedichiura reusita. Alege dintr-o gama completa de prudra acrilice de pe magazinul nostru online.

 • Pensule pentru acryl

  Pensule pentru acryl unghii false - Janet Nails. Alege din gama profesionala de pensule pentru acryl cu varf moale de calitate ridicata care face aplicarea unghiilor false mai usoara. Pensule realizate din par natural de samur si rezitente la acetona.

 • Sabloane Acryl

  Sabloane Acryl de constructie profesionale ideale pentru modelarea unghiilor false. Aceste sabloane sunt destinate pentru constructia unghiilor de tip stiletto. Ajuta la trasarea cat mai precisa a manichiurii french.

pe pagină
Arata 1 - 12 din 42 produse
Arata 1 - 12 din 42 produse