Regulamentul programului de fidelizare "Loyality Club" organizat de Janet Nails

1. Organizator:
Organizatorul acestui program de fidelizare este Janet Salon S.R.L.,Timisoara-300185, Spl. Tudor Vladimirescu, Nr. 36, Romania, avand CUI 16365607 si nr de inregistrare in registrul comertului J35/1167/2004
Organizatorul programului de fidelitate are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului.

2. Descrierea programului de fidelizare si a modalitatilor de a beneficia de acesta:

     Care sunt treptele cardului de loialitate Janet Nails si care sunt criteriile de acordare a beneficiilor ?
- 10% discount, clientii fideli. Cu bonus 20% reducere la cumparaturile / comenzile efectuate de ziua de nastere;
- 20% discount, cursantii janetnails;
- 30% discount, trainerii janetnails;
- 40% discount, influencerii.

     Cine poate beneficia ?
Poate fi membru al programului de fidelitate si poate beneficia de un card de fidelitate orice persoana fizica care a implinit varsta de 16 ani.

     Cum poate primi un client acest card?
Pentru emiterea cardului este necesara completarea integrala a formularul de emitere a cardului de fidelitate, cu date reale, folosind litere de tipar, lizibile disponibil in magazinele Janet Nails.
Campurile obligatorii sunt urmatoarele: nume, prenume, gen (feminin/masculin), strada, numarul, bloc, scara, etaj, apartament, sector/judet, localitate, cod postal, data nasterii, telefon mobil, adresa e-mail si semnatura.
Intrarea in posesia cardului se realizeaza prin ridicare personala de la adresa: Timisoara, Pta Prahova, Nr. 4, Magazin JANETNAILS(se emite pe loc) sau se prin livrare prin oricare din serviciile postale la adresa specificata de client

     Odata inclus in programul de loialitate pe ce perioada beneficiaza un client de discount ?
Clientii fideli beneficiaza de reducere pe perioada nedeterminata sau pana la modificarea politicii programulul de loialitate al firmei
Cursantii beneficiaza de reducere de 20% pe o perioada de 1 an calendaristic de la emiterea cardului, urmand ca la expirarea termenului, sa beneficieze de reducere permanenta de 10%. In acest caz se reemite cardul cu noua reducere.
Trainerii pe perioada colaborarii cu compania
Influencerii pe perioada stabilita contractual de comun acord sau in lipsa unei asemenea prevederi pe perioada colaborarii.

     Este cardul transmisibil ?
Nu. Cardul nu este transmisibil, este posibila solicitarea dovezii identitatii la utilizarea acestuia
Utilizarea cardului de fidelitate se poate face numai de catre titularul acestuia, care are obligatia de a nu il preda altor persoane si de a il pastra in siguranta.

     Este nevoie de card pentru a primi reducerea atunci cand clientul efectueaza cumparaturi ?
Da. Pentru a beneficia de avantajele programului de card de fidelitate, posesorul cardului de fidelitate trebuie il sa prezinte in momentul achizitiei produselor din magazinele Janet Nails

     Discountul se aplica la intreg sortimentul de produse ?
Nu. Desi exceptiile sunt putine !

     Care sunt produsele la care nu se aplica discountul ?
Discountul conferit de card nu se aplica la:
a) produsele care sunt deja intr-o promotie sau reducere de pret de orice fel, scopul fiind evitarea aplicarii dublei reduceri
b) produsele Promed.

     Cum se poate reinoi cardul ?
Daca cardul a fost deteriorat, pierdut, etc. acesta se poate reemite gratuit la solicitarea clientului. Solicitarea se poate efectua pe orice cale obisnuita de contact, telefonic, email, la unul din magazine.......etc

     Functioneaza cardul atunci cand clientul efectueaza si comenzi online si cumparaturi in magazine ?
Da, cardul se poate utiliza atat online cat si la magazinele fizice. La cumparaturile online pentru aplicarea discountului aferent cardului este necesara aplicarea unei setari manuale, o singura data, la prima comanda, in contul dvs de client de pe site-ul www.janetnails.ro. Va rugam sa ne contactati pentru efectuarea setarilor necesare.

     Cardul de fidelitate nu este un instrument de plata.

     In masura in care un client doreste sa renunte la programul de fidelitate acesta poate solicita anularea cardului, printr-o solicitare in acest sens adresata consilierilor de vanzari din magazinele Janet Nails. Acestia vor verifica identitatea titularului si vor proceda la anularea cardului.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul programului de fidelitate:

Prin formularul prin care ne solicitati deschiderea cardului de fidelitate ne comunicati mai multe date ce fac parte din categoria datelor cu caracter personal. Datele personale sunt date care apartin unei persoane identificabile.
Societatea Comerciala Janet Salon S.R.L., cu sediul in Timisoara, Spl. Tudor Vladimirescu, Nr. 36, Romania este cel care va pastra formularul si va prelucra in calitate de operator datele cu caracter personal completate de catre Dvs (nume, prenume, adresa, si daca Dvs. completati e-mail, telefon si data nasterii, precum si semnatura, numarul cardului/numar identificare client
Prelucrarea datelor Dvs. se face pe baza consimtamantului Dvs. exprimat atunci cand solicitati cardul, cu scopul de a va pregati si a va transmite informatii si oferte comerciale personalizate si privilegiate, conform programului de fidelizare ale carui beneficii le-ati solicitat
Numele, prenumele si adresa si cel putin o data de contact (telefon/email) la alegerea Dvs este obligatoriu sa fie completate. Altfel nu puteti obtine cardul si beneficia de program
Daca Dvs. doriti (dar nu este obligatoriu) puteti sa ne comunicati si data nasterii, caz in care Janet Nails va poate pregati suprize si va poate felicita cu aceasta ocazie.
Daca Dvs. completati adresa de e-mail si/sau telefon vom putea sa va trimitem comunicari comerciale prin e-mail si/sau dupa caz sms. In functie de ceea ce ati completat.
Ulterior aveti posibilitatea de a va opune viitoarelor trimiteri prin dezabonare, caz in care Janet Nails se angajeaza sa elimine adresele din lista trimiterilor sale.
Janet Salon SRL utilizeaza tehnici de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a crea profile, in special in scopul de a pregati pentru dvs. oferte care sa se potriveasca preferintelor personale, pe baza cumparaturilor efectuate anterior. Aceasta creare de profiluri are drept scop crearea de oferte privilegiate pentru cei care au solicitat card de fidelitate in conditiile programului de fidelizare din magazine (termenii si conditiile aferente cardului de fidelitate sunt afisate in magazine, iar solicitarea cardului implica acceptul Dvs. cu aceste termeni si conditii).
Prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal se realizeaza in baza consimtamantului Dvs. conform art. 6 alin. 1 litera a din Regulamentul UE 2016/67 (GDPR) si a legislatiei nationale cu respectarea tuturor cerintelor de securitate si confidentialitate.
Datele personale sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: prestatorii nostri de servicii catre care transferam datele Dvs. strict pentru prestarea serviciilor, cum ar fi servicii de printari/transmiteri de oferte, livrari, expedieri oferte comerciale, arhivare, contabilitate, marketing, servicii juridice, publicitate etc. Acesti destinatari isi asuma fata de noi obligatia de pastrare a confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal.
Vom stoca datele dvs. personale pe perioada de valabilitate a cardului de fidelitate si eventual in continuare pana la expirarea termenelor de prescriptie pentru exercitarea unor interese legitime de proba, evidenta.
Vom inceta prelucrarea datelor dvs. in scop de marketing (transmitere oferte) in cadrul programului de fidelitate oricand va retrageti consimtamantul sau atunci cand va opuneti crearii de profile.
Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele Dvs cu caracter personal in conditiile prevazute de actele normative aplicabile si la situatia Dvs. particulara sunt:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor;
  • Dreptul de a solicita operatorului, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora (“dreptul de a fi uitat”) sau restrictionarea prelucrarii;
  • Dreptul de a va opune prelucrarii. In orice moment puteti sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct, inclusiv dreptul de a va opune crearii de profiluri. Aceasta nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuate anterior.
  • Dreptul la portabilitatea datelor (de a primi datele furnizate intr-un format structurat si de a le transmite altui operator);
  • Dreptul de a retrage in orice moment consimtamantul Dvs. prelucrarea a datelor dvs. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia. Atunci cand retrageti consimtamantul nu va vom mai putea adresa oferte personalizate si deveniti client obisnuit
  • Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere (ANSPDCP)

Va puteti exercita in mod gratuit oricare dintre aceste drepturi prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate, catre noi prin e-mail: office@janet.ro, sau prin posta la adresa: Janet Salon S.R.L., Timisoara-300185, Spl. Tudor Vladimirescu, Nr. 36, Romania. In urma primirii cererii avem dreptul sa va contactam pentru a verifica faptul ca Dvs. ati facut cererea (verificarea identitatii).

Orice informatii cu privire la cardul de fidelitate se pot solicita consilierilor de vanzari din oricare magazin Janetnails sau prin e-mail la office@janet.ro

Va multumim pentru increderea Dvs.,
Echipa Janet Nails