• La reducere!
  • -30%
Polygel Milky Rose, Glow in the Dark, 30g
search
  • Polygel Milky Rose, Glow in the Dark, 30g

Polygel Milky Rose, Glow in the Dark, 30g

70,00 lei
49,00 lei Economiseste 30%
cu TVA

Este un tip de gel hibrid care combină caracteristicile gelului și ale acrilului, oferind astfel o soluție mai ușoară și mai rezistentă pentru construirea unghiilor. Gel UV cu o textură densă, fosforescent.
Culoare: roz Laptos la lumină, roz luminos, fosforescent la întuneric.

cantitate: 30g

Cantitate

Costuri de livrare curierat rapid
Pret:
18,00 lei
Timp livrare:
1-3 zile lucratoare
Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei, in Romania ! Vrei sa verifici costurile cu livrarea pentru alta tara ?

Polygel Glow in the Dark Milky Rose

Polygel ”Glow in the Dark” este un produs inovator cu proprietăți fosforescente, care se ”încarcă” la lumină, oferind o soluție perfectă pentru unghii rezistente și durabile.

Polygell Milky Rose are o culoare roz lăptoasă la lumină și o culoare roz fosforescent, luminos la întuneric.

Cu Polygel, puteți obține o manichiură perfectă într-un timp scurt și cu un efort minim. Produsul se aplică ușor și se modelează cu precizie, permițându-vă să creați forme și modele complexe. 
Poate fi utilizat pentru construcția unghiilor scurte, dar în special este recomandat pentru construcția unghiilor lungi spre extreme.
Necesită pregătirea unghiilor cu soluțiile specifice de pregătire, adică Hybrid Acrygel PH Bonder și Hybrid Acrygel Primer, precum și un gel de aderență.
Utilizarea acrygelului este foarte ușoară și rapidă, iar rezultatele sunt spectaculoase. Datorită texturii sale dense, acesta se aplică cu Spatula Specială pentru Acrygel, se modelează cu ușurință cu o pensulă de Gel și Hybrid Acrigel Liquid, oferind posibilitatea de a crea forme și modele complexe. Avantajul cestei game de produse este faptul că puteți modela unghia un timp mai îndelungat, fără a curge în cuticule sau falduri, până când considerați că unghia este perfectă. În plus, polygelul este foarte rezistent la zgârieturi și la deteriorare, ceea ce face ca manichiura să dureze mult mai mult decât în cazul altor metode.
Pentru a conferi unghiei un luciu mai puternic, recomandăm ca top aplicarea unui strat de Glossy Top Coat Clear.

Mod de utilizare:
1. Pregătiți unghiile (îndepărtați materialului vechi, stilizați cuticulele și aplicați soluțiile de pregătire Hybrid Acrygel PH Bonder și Hybrid Acrygel Primer).
2. Aplicați un strat subțire de gel de aderență.
3. Construiți unghiile cu Polygel conform tehnicii preferate. 
   Un exemplu ar fi construcția cu tipsuri reutilizabile - vezi video >>aici.
4. Aplicați un Gel de Sigilare sau topul dvs. preferat.
5. După finalizarea manichiurii, pentru hidratarea cuticulelor, aplicați un ulei de cuticule și masați-l până când acesta este absorbit în piele.

Polygel se polimerizează în Lampa UV Clasică în 3 minute, iar în Lampa UV LED în 90 de secunde.

cantitate: 30g.

Polygel Glow in the Dark este alegerea perfectă pentru a obține unghii cu aspect natural și durabile. Cu acest produs, veți obține rezultate de calitate superioară, care vor dura mult timp.

N0774
30 Produse
Nou

Click on a thumbnail to load the video

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.