Gel UV 3in1 Pink 14 ml
search
  • Gel UV 3in1 Pink 14 ml

Gel UV 3in1 Pink 14 ml

39,00 lei
cu TVA

Gel UV Monofazic, autonivelant.
Poate fi utilizat in toate cele 3 faze ale sistemului de lucru cu geluri UV: baza (aderenta), cosntructie/modelare si sigilare.
Cantitate: 14 ml.
Vascozitate: medie.
Culoare: roz.
Recomandat pentru constructia unghiilor pe sablon sau tipsuri clasice, baby boomer, ca baza pentru pictura pe unghii sau chiar culoare. Având o culoare roz, modifica ușor culoarea gelurilor colorate aplicate peste gelul 3in1 Pink, la fel si daca este aplicat ca top.
Raport foarte bun pret/calitate.

Cantitate

Costuri de livrare curierat rapid
Pret:
18,00 lei
Timp livrare:
1-3 zile lucratoare
Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei, in Romania ! Vrei sa verifici costurile cu livrarea pentru alta tara ?

Gel UV Profesional 3in1 Pink

Gel 3in1, care poate fi utilizat în toate cele 3 faze ale manichiurii cu gel UV: aderență, modelare/construcție și sigilare.
Datorită formulei sale 3in1, este un produs foarte versatil, care îți permite să economisești timp și bani, deoarece nu trebuie să cumperi mai multe produse separate pentru fiecare etapă a procesului de manichiură. 
Proprietățile sale îi conferă acestui gel o aderență excelentă între patul unghial și unghiile tehnice.
Fiind un gel autonivelant, pilirea de care are nevoie pentru realizarea manichiurii este una minimă.
Acest gel poate fi utilizat ca gel de construcție pe tipsuri sau șabloane, fiind un gel tare, dar fexibil în același timp.
Deoarece este un gel roz, acesta poate modifica usor culoarea aplicata peste acest gel. Se mai poate folosi la manichiura ”Baby Boomer”.
Ca strat de sigilare, acest gel are un finish lucios, elegant, de durată.
Se polimerizează în lampa UV clasică sau UV LED, degajând o cantitate moderată de căldură, în funcție de grosimea stratului aplicat.

Mod de utilizare:

1. Pregătiți unghiile. Dacă este cazul, îndepărtați materialul vechi. Stilizați cuticula, șlefuiți patul unghial și ștergeti-l cu un șervețel îmbibat în Cleaner. Pentru deshidratarea unghiei aplicați un strat subțire de B2 NailPrep, iar pentru a promova aderența dintre patul unghial și gel, aplicați un strat subțire de Durabond. Vezi video aici
2. Cu o pensulă de gel, aplicați ca bază, un strat pensulat de Gel 3in1 White.
3.1 Pentru modelare: aplicați un strat mai gros de gel și formați apexul.
3.2 Pentru extensie: aplicați șablonul sau tipsul și construiți unghia.
4. Dați forma dorită unghiilor, cu ajutorul pilei dvs. preferate.
5. Pentru a evita încărcarea excesivă a pilei, recomandăm șergerea unghiilor cu Cleaner.
6. Dacă doriți o altă culoare, aplicați un strat de gel colorat sau ojă semipermanentă. În cazul în care doriți o culoare mai intensă, repetați aplicarea acesteia.
7. Sigilați manichiura cu un strat uniform de Gel. Notă: În cazul în care ați optat pentru adăugarea unei culori, Gelul Pink va modifica ușor culoarea acesteia.

După fiecare aplicare a gelului este necesară introducerea mâinii în lampa UV. În cea clasică timp de 2-3 minute iar în cea LED timp de 90 de secunde, sau până la polimerizarea completă a gelului.

Este important să respectați instrucțiunile de utilizare pentru a evita crăparea, apariția liftingului sau descuamarea unghiilor.

Cantitate: 14 ml.
Vascozitate: medie.
Culoare: roz.

Raport foarte bun pret/calitate.

20555
3 Produse
Nou

Click on a thumbnail to load the video

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.