Pila electrica Promed 2020

202025

Produs nou

Produs in stoc

1 080,00 lei

Informatii suplimentare

Descriere:

Pilă electrică profesională Promed, pentru modelat unghii atât naturale cât și artificiale. Cu un design modern, o tehnică inovatoare,  Promed 3010 este alegerea ideală pentru profesioniști.

Micromotorul este unul de calitate premium, din oțel inoxidabil, ușor de ținut în mâna chiar și pe o perioadă îndelungată, cu zgomot și vibrații reduse și poate ajunge până la 20.000 de rotații/minut, într-un număr infinit de trepte. Mecanismul de prindere al biților abrazivi este unul de tip mandarină și utilizează biți standard (neincluși în pachet). În momentul în care nu mai folosiți micromotorul, unitatea de control dispune de un orificiu special creat pentru asșezarea acestuia.
Pornirea, oprirea, selectarea sensului de rotație, precum și viteza de rotație se pot modifica cu ajutorul butonului "All-in-one", decorat cu un cristal Swarovski. Unitatea de control deține un sistem de "Safety Stop", care oprește micromotorul în cazul în care presiunea exercitată asupra acestuia sau viteza de rotație este prea mare, precum și un sistem de 5 leduri pentru afișarea vitezei de rotație.

Garanție 1 an pentru persoanele juridice - 2 ani pentru persoanele fizice

Prețul include valoarea timbrului verde de 3.25 lei.

Pachetul conține:
     - Unitate de control cu orificiu pentru micromotor
     - Micromotor
     - Adaptor alimentare
     - Geantă
     - Manual de utilizare

Accesorii compatibile cu acest produs

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

5 alte produse din aceeași categorie: