Tipsuri stil J11, cutie cu 250 buc

20010

Produs nou

Acest produs nu este momentan in stoc !

Costuri estimate de transport
Pret:
18,00 lei
Timp livrare:
Livrare in urmatoarea zi lucratoare
Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei, in Romania ! Vrei sa verifici alta tara sau curier ?

35,00 lei

Informatii suplimentare

Tipsuri stil J11, cutie cu 250 buc


Tipsuri pentru aplicat unghii false, stil J11, de culoare natur si curbura medie naturala, in zece marimi pentru a se potrivi oricaror dimensiuni de unghii naturale, produse din plastic ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de cea mai buna calitate.


Deoarece sunt produse din plastic ABS virgin, adica acesta nu contine in compozitia lui si un alt plastic provenit din reciclare, tipsurile noastre sunt de calitate superioara, sunt subtiri si flexibile, cu suprafata neteda, nu se ingalbenesc si nu prezinta probleme de calitate cum ar fi de exemplu craparea in timpul utilizarii.


Sunt prevazute cu o zona de contact pe verso, unde tipsul este sensibil mai subtire, care este utila la lipirea tipsurilor pe unghia naturala, astfel se reduce mult timpul de pilire pentru indepartarea surplusului de material atunci cand se finiseaza tipsul(se ajusteaza lungimea, forma, latimea si unghiul unghiei) pentru aplicarea produselor de construi unghii false.


Se folosesc in saloanele de aplicat unghii false ca baza pentru construit unghii cu geluri UV, cu produse acrilice sau alte tehnici de constructie care implica aplicarea de produse peste un suport baza.Cutia contine:
-marimea 1: 25 buc
-marimea 2: 25 buc
-marimea 3: 25 buc
-marimea 4: 25 buc
-marimea 5: 25 buc
-marimea 6: 25 buc
-marimea 7: 25 buc
-marimea 8: 25 buc
-marimea 9: 25 buc
-marimea 10: 25 buc

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tipsuri stil J11, cutie cu 250 buc

Tipsuri stil J11, cutie cu 250 buc

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

13 alte produse din aceeași categorie: