Lampi UV

Lampi UV Profesionale

Lampi UV - alege o lampa cu ultaviolete pentru manichiura reusita de la Janetnails.

In domeniul manichiurii, lampile cu UV au devenit foart populare datorita faptului ca face munca mai usoara cand sunt folosite cu gelurile care se intaresc la impactul cu lumina UV. Pe Janet Nails poti sa gasesti o gama variata de lampi UV...

Lampi UV Profesionale

Lampi UV - alege o lampa cu ultaviolete pentru manichiura reusita de la Janetnails.

In domeniul manichiurii, lampile cu UV au devenit foart populare datorita faptului ca face munca mai usoara cand sunt folosite cu gelurile care se intaresc la impactul cu lumina UV. Pe Janet Nails poti sa gasesti o gama variata de lampi UV pentru manichiura de calitate ridicata la preturi accesibile.

Manichiura cu gel este tot mai populara in secolul 21 pentru ca rezista mult timp si arata bine. O manichiura aspectuaoasa care rezista pana la 4 saptamani este foarte apreciata de doamne si domnisoare. Daca iti doresti unghii cu gel rezistente in timp atunci este necesara utilizarea de lampi cu UV. Indiferent ca doresti o lampa cu UV pentru a face manichiura la domiciliu sau cumperi pentru salon, este important sa intelegi ca pe site-ul Janet Nails vei beneficia de o gama variata de lampi cu UV la standarde ridicate si preturi excelente.

Lampile UV au consum redus de energie si sunt potrivite pentru manichiura si pedichiura. Comanda acum o lampa UV de pe site-ul nostru si bucura-te de preturi speciale si obtine unghii frumoase.

Cum sa alegi lampa cu uv pentru unghii?

Trebuie sa intelegi ce in Romania sunt lampi cu LED si cu Bulb. Puterea lor este data de numarul de tuburi incluse in aparat. Cu cat numarul de tuburi este mai mare cu atat putere e ridicata si timpul de uscare este redus.

Trebuie sa fi atenta ca lampa aleasa sa aiba si dotari performante precum temporizator de oprire prin care poti seta in cat timp sa se opreasca procesul de intarire.

Daca vrei sa iti faci unghiile la tine acasa iti recomandam lampile cu Bulb pentru ca ele au un pret mai redus si un randament ideal - problema la acest tip de produs este ca are o durata de viata scurta pana la 100 de ore - deci tuburile trebuie schimbate dupa ce se ard.

Daca vrei sa iti cumperi o lampa pentru salon iti recomandam cele ce LED care intr-adevar sunt mai scumpe dar au un randament ridicat si ofera o durata de viata mai lunga.


O lampa uv pentru unghii se alege si dupa puterea ei - cele cu tub au o putere intre 9w si 36 in functie de numarul de tuburi, iar lampa cu LED are o putere intre 6-40w.

Mai trebuie sa tinem cont si de timpul de uscare - unghiile se pot usca rapid in 90 de secunde. Daca alegi sa cumperi acest produs pentru salon iti recomandam sa alegi o lampa care sa permita introducerea intregii maini deodata pentru a scurta timpul de uscare.

Mai multe

Lampi UV Conține 13 produse.

pe pagină
Arata 1 - 12 din 13 produse
Arata 1 - 12 din 13 produse