Pensule

Pensule manichiura/pedichiura si nail art de la Janet Nails. Pensulele de la Janet Nails sunt dedicate aplicarii gelurilor UV pe unghii. Iti poti alege pensula sau setul de pensule potrivite disponibile in diverse marimi, grosimi care sa te ajute la aplicarea unghiilor false cu gel, dar si la realizarea procesului de nail art sau pictarea ungh...

Pensule manichiura/pedichiura si nail art de la Janet Nails. Pensulele de la Janet Nails sunt dedicate aplicarii gelurilor UV pe unghii. Iti poti alege pensula sau setul de pensule potrivite disponibile in diverse marimi, grosimi care sa te ajute la aplicarea unghiilor false cu gel, dar si la realizarea procesului de nail art sau pictarea unghilor. Gasiti in aceasta categorie pensule pentru manichiura la cele mai inalte standarde si preturi excelente. Toate pensulele de pe site-ul nostru sunt rezistente si folosite de majoritatea manichiuristelor pentru a obtine rezultate wow.

Mai multe

Pensule Conține 44 produse.

Subcategorii

 • Pensule Acryl

  Pensule Acryl pentru unghii false la standarde ridicate si preturi excelente - comanda acum de pe site-ul Janet Nails cele mai potrivite pensule pentru unghii false si bucura-te de o manichiura sau pedichiura reusita.

 • Pensule gel - maner de...

  Pensule gel - maner de lemn cu rezistenta indelungata si foarte usoare - asigura realizarea de modele variate in mod usor si rapid.

  Comanda acum pensulele pentru gel potrivite pentru tine si bucura-te de manchiura si pedichiura reusita zi de zi.

 • Pensule gel - maner...

  Pensula Gel Unghii False cu maner acrilic transparent de calitate ridicata la preturi accesibile. Comanda acum de pe site cele mai potrivite pensule pentru tine si da frau liber imaginatiei tale.

 • Pensule gel - maner...

  Pensule gel - maner metalic de calitate ridicata - alege cele mai potrivite pensule pentru manichiura si pedichiura reusita. Comanda pensula potrivita de pe site.

 • Pensule NailArt

  Pensule NailArt Profesionale de la Janet Nails - alegerea potrivita pentru realizarea de modele pe unghie. Sunt pensule special create pentru ca tu sa poti realiza picturi rapide pe unghii.

 • Accesorii Pensule

  Accesorii Pensule - descopera in magazinul nostru online Janet Nails gama de accesorii pentru pensule care sa te ajute sa realizezi o manchiura/pedichiura reusita.

pe pagină
Arata 1 - 12 din 44 produse
Arata 1 - 12 din 44 produse