Pile

Pile Unghii Profesionale

In aceasta categorie vei gasi pile unghii pentru manichiura de calitate ridicata la preturi excelente. Daca vrei unghii fine iti recomandam pilele pentru unghii cu granulatie mare, dar daca doresti unghii mai aspre atunci pilele cu granulatie mica sunt ideale.

Daca vrei sa obtii unghii false cu gel UV reusite care sa...

Pile Unghii Profesionale

In aceasta categorie vei gasi pile unghii pentru manichiura de calitate ridicata la preturi excelente. Daca vrei unghii fine iti recomandam pilele pentru unghii cu granulatie mare, dar daca doresti unghii mai aspre atunci pilele cu granulatie mica sunt ideale.

Daca vrei sa obtii unghii false cu gel UV reusite care sa atraga atentia, ai nevoie de o pila de unghii de calitate ridicata. Janet Nails iti pune la dispozitia ta o gama completa de pile de unghii rezistente si eficiente. In magazinul nostru online gasesti o gama variata de pile de manichiura/pedichiura de calitate ridicata care sa iti permita sa ai unghii frumoase si elegante.

Cum sa alegi pilele de unghii

In primul si in primul rand pilele de unghii se aleg dupa gradul de abrazivitate a acestora. Cu cat numarul scris pe pila este mai mic cu atat pila va fi mai dura. Daca vrei sa ai o manichiura cu unghii false alege o pila mai dura, dar in schimb daca doresti o manichiura cu unghii naturale iti recomandam pilele mai fine cu abrazivitate mai ridicata.

Pe site-ul Janet Nails gasesti pile de unghii cu diverse grade de abrazivitate pentru ca tu sa te poti bucura de unghii elegante si moderne in fiecare zi.

Te invitam sa descoperi si alte produse profesionale de manichiura si pedichiura care sa iti ofere sansa sa te bucuri de unghii elegante si stilate in fiecare zi.

Mai multe

Pile Conține 91 produse.

Subcategorii

 • Pile Banana

  Pile Banana

  Pile Banana pentru Unghii False de la Janet Nails. Aceste pile sub forma unei banane sunt de unica folosinta si au durabilitate variata in functie de nevoile tale. Comanda acum de pe site pila potrivita si bucura-te de manichiura si pedichiura reusita.

 • Pile Drepte

  Pile Unghii Drepte

  Pile Drepte Unghii False - Janet Nails - alege dintr-o gama variata de pile profesionale pentru unghii false la o calitate superioara si preturi excelente. Comanda acum pila pentru unghii potrivita si bucura-te de manichiura si pedichiura reusita care sa atraga atentia.

 • Pile Buffer & Mini

  Pile Buffer & Mini

  Pile Buffer pentru unghii false de calitate superioara si cu un look minunat. Duritatea acestor pile este de 100 si poate creste. Alege pila pentru unghii false potrivita si bucura-te de manichiura si pedichiura de nota 10.

 • Pile Electrice &...

  Pile Electrice pentru unghii false de la Janet Nails. Descopera in magazinul nostru online gama de pile electrice profesionale pentru realizarea manichiurii si pedichiurii in mod profesionist atat acasa cat si la salon. Aceste pile electrice va face munca mai usoara si mai placuta.

 • Accesorii | Diverse Pile

  Accesorii | Diverse Pile

  Accesorii | Diverse Pile de la Janet Nails - descopera gama de pile si accesorii pentru manichiura si pedichiura profesionale la cele mai bune standarde si preturi accesibile.

 • Pile Jumbo

  Pile Unghii Jumbo

  Pile Jumbo Profesionala pentru Unghii False cu durata de viata ridicata, avand duritate mare fiind ideala atat pentru gel cat si pentru acryl. Datorita duritatii mari, nu este recomandata utilizarea directa pe unghia naturala. Vezi gama de Pile Jumbo pe site.

 • Pile Semiluna

  Pile Unghii Semiluna

  Pile Semiluna fabricate dupa o tehnologie moderna care le face sa fie mai rezistente si mai flexibile. Sunt recomandate de manichiuristele cu experienta datorita materialelor de inalta calitate si nivelului de granulatie.

pe pagină
Arata 1 - 12 din 91 produse
Arata 1 - 12 din 91 produse