Revista Nails Aesthetics Nr. 6 / septembrie 2012
search
  • Revista Nails Aesthetics Nr. 6 / septembrie 2012

Revista Nails Aesthetics Nr. 6 / septembrie 2012

23,00 lei
cu TVA
Cantitate
Produs in stoc

Costuri de livrare curierat rapid
Pret:
18,00 lei
Timp livrare:
1-3 zile lucratoare
Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei, in Romania ! Vrei sa verifici costurile cu livrarea pentru alta tara ?

Singura revista din Romania specializata in extensii de unghii, manichiura si pedichiura!

116 PAGINI GLOSSY COLOR (din care 16 BONUS!)

„Nails Aesthetics” vă întâmpină cu al 6‐lea număr al revistei.
47 de modele realizate pas cu pas ‐ create special pentru a vă inspira creativitatea în acest sezon.
Bogăția acuarelei în nail art ‐ Acuarela atrage privirea prin sclipirea, transparenţa şi delicateţea ei. Acesta este materialul preferat al artiștilor în realizarea picturii florilor şi a peisajelor. Acuarela este în tendinţele de nail‐art din acest an. Articolul este consacrat acuarelei.
Aflaţi: Cum trebuie să se comporte un specialist cu un client care este tot timpul nemulțumit? și răspunsuri la alte întrebări.
Noutăți și evenimente naționale și internaționale din industria manichiurii, pedichiurii și extensiilor de unghii.
Nail Calendar – Lista cursurilor organizate în perioada septembrie‐octombrie 2012.
Album - 78 lucrari ‐ Modele noi ‐ Vară‐Toamnă 2012 ‐ realizate de către tehnicieni naționali și internaționali.
Magia unghiilor pictate în semitonuri ‐ Rafinat şi elegant, simplu şi sofisticat în acelaşi timp. Astfel se pot descrie modelele realizate urmând tehnica “art‐grafica”. Acest material prezintă specificul acestei tehnici, utilizarea ei în design‐ul unghiilor, dar şi oportunităţile pe care le are un specialist care decide să abordeze această metodă inovativă.
VELENA: atingerea miraculoasă a catifelei ‐ Compania Velena vă prezintă o tehnologie unică în domeniul de nail‐art ‐ acoperirea unghiilor cu catifea de lux.
Tendințe în manichiură – Vară‐Toamnă 2012 ‐ În cadrul acestui material sunt prezentate idei de nail‐art pentru diferite ocazii. Vara este anotimpul vacanței, iar stilul abordat în realizarea manichiurii pentru acest sezon trebuie să fie bogat în culori și motive florale. De partea cealaltă, toamna este perioada nunților, iar manichiura pentru acest eveniment trebuie să fie perfectă.
Abstracționismul în arta manichiurii ‐ În pictură există o serie de stiluri și curente, fiecare dintre acestea fiind unice și irepetabile. Unul din aceste curente este abstracționismul. În prezent, pictura abstracționistă este folosită nu doar la decorarea spațiilor interioare, ci și în arta manichiurii. Citiți mai multe în articol.
Îndrăzniți să fiți în tendințe! ‐ O imagine în tendințe nu include doar vestimentație și accesorii, există mai multe detalii care conturează acest profil. Machiajul, coafura, și, desigur, manichiura, acestea sunt componentele de care nu se poate lipsi nicio femeie care își dorește să arate impecabil, în conformitate cu cele mai noi tendințe pentru a fi mereu în centrul atenției.
Manichiura ideală pentru o mireasă ‐ Manichiura este un accesoriu indispensabil pentru fiecare
mireasă. Modele delicate realizate utilizând tehnica de pictură în acuarelă sau chiar sculptura volumetrică vor cuceri inimile celor mai romantice mirese.
Ciocolata: proprietățile ei terapeutice și cosmetice ‐ Ciocolata ‐ un aliment și un răsfăț atât de dorit și delicios ‐ a devenit în ultimii ani un ingredient important în produsele cosmetice. Acest lucru nu este de mirare din moment ce acest produs este eficient și pentru uz extern. În acest material vom prezenta SPAul de ciocolată.
Tratamentul conservator al unghiilor încarnate la copii și adolescenți ‐ Problema unghiilor încarnate a devenit un subiect răspândit în ultimii ani, deoarece există o multitudine de forme de unghii, diferite etape ale bolii şi o diversitate de cauze care au generat această problemă. În cadrul acestui material vom aborda această temă prin prisma celei mai comune cauze care generează creşterea incorectă a unghiei ‐ procedura incorectă de tăiere a colţurilor unghiei.
Tratamentul pielii călcâielor cu probleme. Tehnica prelucrării cu freza electrică ‐ Care este cauza apariției crăpăturilor la călcâie, cum trebuie prelucrate acestea pentru a nu agrava problema, ce tratamente trebuie să urmați pentru a avea călcâie frumoase și sănătoase? Citind articolul veți găsi răspunsurile la toate aceste întrebări.
995 Produse
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.