Durabond
search
  • Durabond

Durabond Primer 15 ml

22,00 lei
cu TVA

Durabond este un primer fără acid de înaltă calitate, conceput pentru a asigura o aderență puternică între unghia naturală și stratul de bază.
Se usuca la aer, in aproximativ 30 de secunde.
Culoare: transparent
Cantitate: 15 ml
Recomandat pentru toate sistemele de unghii tehnice, deoarece promovează aderența între placa unghială și gelurile tehnice.

Cantitate
Produs in stoc

Costuri de livrare curierat rapid
Pret:
18,00 lei
Timp livrare:
1-3 zile lucratoare
Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei, in Romania ! Vrei sa verifici costurile cu livrarea pentru alta tara ?

Durabond non acid Primer

Durabond este un primer pentru manichiură de înaltă calitate, conceput pentru a asigura o aderență puternică între unghia naturală și stratul de bază.

Acest produs profesional este perfect pentru a prelungi durabilitatea manichiurii tale. Formula sa inovatoare, fără acid, conține ingrediente active care penetrează stratul superior al unghiei naturale, lăsând în urmă un strat lipicios cu un efect de bandă dublu adezivă, creând o suprafață netedă și uniformă, pregătind astfel unghia pentru aplicarea stratului de bază. 
Durabond Primer este ușor de aplicat, se usucă rapid la aer și nu lasă reziduuri sau urme. Pentru evitarea liftingului, recomandăm aplicarea în strat subțire, evitând pensularea în mod repetat. 
Înaintea aplicării primerului recomandăm deshidratarea unghiei cu B2 NailPrep.

Modul de utilizare:

1. După pregătirea unghiei (îndepărtarea materialului vechi, scurtarea unghiilor - dacă este cazul, și stilizarea cuticulei), deshidratăm unghia cu B2 NailPrep.
2. Aplicăm cu pensula un strat subțire de Durabond Primer pe toată suprafața unghiei. 
3. Nu este necesară polimerizarea primerului în lampa UV deoarece acesta se usucă la aer în aproximativ 30 de secunde.
4. După uscarea primerului, continuăm cu aplicarea stratului de bază și a următorilor pași în funcție de tehnica dumneavoastră preferată.

Este important să acorzi atenție fiecărui pas al procesului de manichiură, iar utilizarea corectă a primerului non-acid poate face diferența între o manichiură care durează mult timp și una care se desprinde după doar câteva zile. 
Datorită proprietăților sale de durabilitate și aderență, Durabond Primer este preferat de către manichiuriste profesioniste din întreaga lume.

Cantitate: 15 ml.

20111
241 Produse
Nou

Click on a thumbnail to load the video

Comentarii (4)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.