Fiber Gel transparent 19 ml
search
  • Fiber Gel transparent 19 ml
  • Fiber Gel transparent 19 ml

Fiber Gel transparent 19 ml

85,00 lei
cu TVA

Gel 3 in 1 transparent, autonivelant, cu conținut ridicat de fibră de sticlă, care poate fi utilizat în toate cele 3 faze ale manichiurii cu gel UV: aderență, modelare/construcție și sigilare.
Culoare: transparent
Vascozitate: medie
Cantitate: 19ml
Recomandat pentru constructia unghiilor pe sablon sau tipsuri clasice, french glass nails, sau modele de unghii cu model transparent.

Cantitate
Produs in stoc

Costuri de livrare curierat rapid
Pret:
18,00 lei
Timp livrare:
1-3 zile lucratoare
Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei, in Romania ! Vrei sa verifici costurile cu livrarea pentru alta tara ?

Gel 3 în 1, Fiber Gel transparent

Fiber Gel este un gel 3in1, cu conținut ridicat de fibră de sticlă, care poate fi utilizat în toate cele 3 faze ale manichiurii cu gel UV: aderență, modelare/construcție și sigilare.
Datorită formulei sale 3in1, Fiber Gel roz opac este un produs foarte versatil, care îți permite să economisești timp și bani, deoarece nu trebuie să cumperi mai multe produse separate pentru fiecare etapă a procesului de manichiură. 
Proprietățile sale îi conferă acestui gel o aderență excelentă între patul unghial și unghiile tehnice.
Fiind un gel autonivelant, pilirea de care are nevoie pentru realizarea manichiurii este una minimă.
Fiber gel poate fi utilizat ca gel de construcție pe tipsuri sau șabloane, fiind un gel tare, dar fexibil în același timp.
Deoarece este un gel transparent, acesta nu modifică culoarea cu care doriți să faceți manichiura și se mai poate folosi la manichiura ”French Glass”.
Ca strat de sigilare, acest gel are un finish lucios, elegant, de durată.
Se polimerizează în lampa UV clasică sau UV LED, degajând o cantitate moderată de căldură, în funcție de grosimea stratului aplicat.

Mod de utilizare:

1. Pregătiți unghiile. Dacă este cazul, îndepărtați materialul vechi. Stilizați cuticula, șlefuiți patul unghial și ștergeti-l cu un șervețel îmbibat în Cleaner. Pentru deshidratarea unghiei aplicați un strat subțire de B2 NailPrep, iar pentru a promova aderența dintre patul unghial și gel, aplicați un strat subțire de Durabond. Vezi video
2. Cu o pensulă de gel, aplicați ca bază, un strat pensulat de Fiber Gel.
3.1 Pentru modelare: aplicați un strat mai gros de fiber gel și formați apexul.
3.2 Pentru extensie: aplicați șablonul sau tipsul și construiți unghia.
4. Dați forma dorită unghiilor, cu ajutorul pilei dvs. preferate.
5. Pentru a evita încărcarea excesivă a pilei, recomandăm șergerea unghiilor cu Cleaner.
6. Dacă doriți o altă culoare, aplicați un strat de gel colorat sau ojă semipermanentă. În cazul în care doriți o culoare mai intensă, repetați aplicarea acesteia.
7. Sigilați manichiura cu un strat uniform de Fiber Gel. Notă: În cazul în care ați optat pentru adăugarea unei culori, Fiber Transparent nu va modifica culoarea acesteia.

După fiecare aplicare a gelului este necesară introducerea mâinii în lampa UV. În cea clasică timp de 2-3 minute iar în cea LED timp de 90 de secunde, sau până la polimerizarea completă a gelului.

Este important să respectați instrucțiunile de utilizare pentru a evita crăparea, apariția liftingului sau descuamarea unghiilor.


Cantitate : 19 ml
Vascozittate medie.

20704
36 Produse
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.