Fiber Gel Roz Opac 28 ml
search
  • Fiber Gel Roz Opac 28 ml
  • FiberGel Roz-Opac 28 ml

FiberGel Roz-Opac 28 ml

115,00 lei
cu TVA

Gel 3 in 1 roz/nude, autonivelant, cu conținut ridicat de fibră de sticlă, care poate fi utilizat în toate cele 3 faze ale manichiurii cu gel UV: aderență, modelare/construcție și sigilare.
Culoare: roz/nude
Vascozitate: medie
Cantitate: 28 ml
Recomandat pentru constructia unghiilor pe sablon sau tipsuri clasice. Datorită culorii sale, poate fi utilizat pentru o manichiură clasică - business. Este ideal pentru persoanele care lucrează în domenii în care nu este permisă purtarea unei manichiuri stridente.

Cantitate
Produs in stoc

Costuri de livrare curierat rapid
Pret:
18,00 lei
Timp livrare:
1-3 zile lucratoare
Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei, in Romania ! Vrei sa verifici costurile cu livrarea pentru alta tara ?

Gel 3 în 1 Fiber Gel roz-opac

Fiber Gel este un gel 3in1, cu conținut ridicat de fibră de scticlă, care poate fi utilizat în toate cele 3 faze ale manichiurii cu gel UV: aderență, modelare/construcție și sigilare.
Datorită formulei sale 3in1, Fiber Gel roz opac este un produs foarte versatil, care îți permite să economisești timp și bani, deoarece nu trebuie să cumperi mai multe produse separate pentru fiecare etapă a procesului de manichiură.
Proprietățile sale îi conferă acestui gel o aderență excelentă între patul unghial și unghiile tehnice.
Fiind un gel autonivelant, pilirea de care are nevoie pentru realizarea manichiurii este una minimă.
Fiber gel poate fi utilizat ca gel de construcție pe tipsuri sau șabloane, fiind un gel tare, dar fexibil în același timp.
Dacă doriți, Fiber Gel Roz-Opac poate fi utilizat și pe post de culoare, conferind manichiurii un aspect natural, discret.
Ca strat de sigilare, acest gel are un finish lucios, elegant, de durată.
Se polimerizează în lampa UV clasică sau UV LED, degajând o cantitate moderată de căldură, în funcție de grosimea stratului aplicat.

Mod de utilizare:

1. Pregătiți unghiile. Dacă este cazul, îndepărtați materialul vechi. Stilizați cuticula, șlefuiți patul unghial și ștergeti-l cu un șervețel îmbibat în Cleaner. Pentru deshidratarea unghiei aplicați un strat subțire de B2 NailPrep, iar pentru a promova aderența dintre patul unghial și gel, aplicați un strat subțire de Durabond.
2. Cu o pensulă de gel, aplicați ca bază, un strat pensulat de Fiber Gel.
3.1 Pentru modelare: aplicați un strat mai gros de fiber gel și formați apexul. 
3.2 Pentru extensie: aplicați șablonul sau tipsul și construiți unghia și apexul cu un strat mai gros de gel.
4. Dați forma dorită unghiilor, cu ajutorul pilei dvs. preferate.
5. Pentru a evita încărcarea excesivă a pilei, recomandăm șergerea unghiilor cu Cleaner.
6. Dacă doriți o altă culoare, aplicați un strat de gel colorat sau ojă semipermanentă. În cazul în care doriți o culoare mai intensă, repetați aplicarea acesteia.
7. Sigilați manichiura cu un strat uniform de Fiber Gel. Notă: În cazul în care ați optat pentru adăugarea unei culori, Fiber Gel Roz va modifica ușor culoarea acesteia.

După fiecare aplicare a gelului este necesară introducerea mâinii în lampa UV. În cea clasică timp de 2-3 minute iar în cea LED timp de 90 de secunde, sau până la polimerizarea completă a gelului.

Este important să respectați instrucțiunile de utilizare pentru a evita crăparea, apariția liftingului sau descuamarea unghiilor.

Culoare: roz/nude
Vascozitate: medie
Cantitate: 28 ml

20098
20 Produse
Nou

Click on a thumbnail to load the video

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.